Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Arrangementer hos Kristian F. Møller

Side:

 • 28/05 2017 - 11:00

  Litteratur på Store Torv

  Kristian F. Møller arrangerer igen i år Litteratur på Store Torv.

  Vi stiller et telt op og inviterer til et litteraturarrangement, hvor man kan møde et spændende udvalg af aktuelle forfattere.

  Det foregår søndag d. 28. maj. 

  Dagens program:

   

  11.00-11.45 – Tænkepauser: Gaven og Reformationen

                    Miniforedrag af Anders Klostergaard Petersen og Bo Kristian Holm                       

   

  12.00-12.45 – Hella Joof

                     Læser op og fortæller om sin bog Papmaché-reglen  

   

  13.00-13.45 – Steffen Heiberg

                     Fortæller om sin bog Nye horisonter- Europas kulturhistorie i renæssancen

   

  14.00-14.45 – Lone Hørslev

                     Læser op og fortæller om sin novellesamling En ordentlig mundfuld

                       

  15.00-15.45 – Josefine Klougart

                     Læser op og fortæller om sin roman New forest

   

  16.00-16.45 – Caspar Eric

                     Læser op fra sin digtsamling Avatar

   

  Børnespecial:
  11.15 - Kathrine Assels læser op fra Månen er en højttaler og Makirullen
  11.45 - Karen Filskov læser op fra Bring en ting og Skoven fra oven
  12.15 - Gunvor Ganer Krejberg læser op fra De nye vinger (Mirja 1) og Drømmestenen (Mirja 2)

  Der er gratis adgang, signeringer og gode tilbud!
  Litteratur på Store Torv
 • 06/06 2017 - 18:30

  Maren Uthaug

  Mød Maren Uthaug, som vil læse op og fortælle om sin nye bog
  Hvor der er fugle
  Tirsdag d. 6. juni kl. 18.30
  Hvor der er fugle
  Pris kr. 249,95
  Læs mere
  En slægtsroman om kærlighed og indavl.

  "For at redde sin mor må Johan gifte sig med Marie, selv om han elsker Hannah. De bosætter sig på et fyrtårn to havmil fra byen Uthaug i Norge, hvor det blæser så meget, at deres børn må bindes fast for ikke at blæse i havet. Sønnen tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd, Marie lugter forkert, og Johan sidder i toppen af fyrtårnet og føler sig bedraget af livet. Men som historien skrider frem, bliver det mindre og mindre sikkert, hvem der egentlig bedrager hvem."

  Maren Uthaug er forfatter, tegneserieskaber og blogger. Tegner den daglige stribe til Politikens bagside. Har udgivet flere graphic novels fra samme univers som striben "Ting jeg gjorde". Debutromanen "Og sådan blev det" blev i 2014 nomineret til BogForums Debutantpris

  Gratis adgang - ingen reservation
  Maren Uthaug
 • 09/06 2017 - 16:00

  Eftertro

  Bogpræsentation
  Mød forfatteren Anders Stjernholm, som vil fortælle om sin nye bog
  Eftertro

  Fredag d. 9. juni kl. 16.00
  Eftertro
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  I EFTERTRO fortæller ni mennesker med en fortid i Jehovas Vidner, Mormonkirken, Scientology, Pinsekirken og islam om deres liv i troen og rejsen ud på den anden side. Deres personlige beretninger giver læseren et indblik i, hvad det vil sige at leve i troen, hvordan man mister den, og hvilke konsekvenser det kan have at forlade den.
  Ela fik banket koranvers ind i hovedet som barn. Simon frygtede dommedag, som kunne komme når som helst. Sonni troede på, at L. Ron Hubbert havde kørt racerløb i en anden galakse. Maria bad til vorherre hver aften - og det gør hun stadig, selvom hun ikke længere tror på ham. 

  Forfatteren Anders Stjernholm (f. 1980) er en af tidens skarpeste stemmer i religionsdebatten. Hans rolle som formand for Ateistisk Selskab bringer ham ofte til frontlinjen af diskussionen, men i denne bog tager han kasketten på som nysgerrig journalist og tager læseren med på en fascinerende rejse i troens psykologiske og sociologiske lag.
  Gratis adgang - ingen reservation

  Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser
  Eftertro
 • 15/06 2017 - 18:30

  Den russiske revolution

  Kristian F. Møller inviterer til foredrag med historiker Erik Kulavig om hans to bøger:

  Den russiske revolution
  og
  Vi river himlen ned på jorden


  Torsdag d. 15. juni kl. 18.30
  Den russiske revolution 1917
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  Vi river himlen ned på jorden
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  Den russiske revolution 1917
  - et folks tragiske kamp for frihed

  "DEN RUSSISKE REVOLUTION 1917 er den dramatiske historie om det russiske folks kamp for frihed, der endte som en tragedie. I februar 1917 indledtes en euforisk tid i Rusland med håb om bedre tider - en periode, hvor Rusland blev kaldt verdens frieste stat. Det skulle hurtigt ændre sig.
  I løbet af 1917 voksede uroen, og i oktober var det slut, da bolsjevikkerne med Lenin i spidsen tog magten. Lenins løfter om fred, jord, arbejde og indflydelse viste sig hurtigt at være tomme. ...Men da folket protesterede, blev de mødt af bolsjevikkernes jernhånd. Det var begyndelsen på mere end 70 års diktatur, der først sluttede i 1991 med den kommunistiske stats sammenbrud."


  Vi river himlen ned på jorden
  - drøm og hverdag i revolutionens Rusland 1917-1922

  "Den russiske revolution i 1917 blev fulgt af en vild og kaotisk tid, som vi kommer helt tæt på gennem borgernes egne beretninger. Det var en tid, hvor befolkningen skulle finde sig til rette og leve i et nyt system og i en ny kultur. Den gamle magt var blevet styrtet, borgerkrigen hærgede, og de nye magthavere forsøgte at befæste deres magt. Erik Kulavig fortæller i denne bog, hvordan bolsjevikkerne med Lenin og Trotskij i spidsen fik bønder, arbejdere, skolelærere, husmødre, ingeniører, embedsmænd og alle de andre medlemmer af samfundet til at spille efter de nye og meget anderledes regler. Bogens kilder er indlæg og diskussioner fra partimøder og kongresser, indberetninger fra det hemmelige politi, referater af møder i arbejder-, soldater- og bonderådene, forhørsprotokoller, avisartikler, erindringer og endelig optegnelser fra kommissærer og andre, der var sendt ud i landet for at forsøge at få sat skik på tingene. Erik Kulavig har i forbindelse med arbejdet på denne bog tilbragt seks måneder i et unikt arkiv på Harvard University, der rummer store dele af den sovjetiske stats og det kommunistiske partis arkiv."

  Erik Kulavig er historiker og lektor på Russisk og Institut for Historie på Syddansk Universitet i Odense og har specialiseret sig i Ruslands historie.
   


  Gratis adgang - ingen reservation

  Den russiske revolution
 • 17/06 2017 - 15:30

  Jesper Stein

  Kristian F. Møller inviterer til forfatterarrangement med Jesper Stein, som vil læse op og fortælle om sin nye bog:

   

  Papa

   

  Lørdag d. 17. juni kl. 15.30

  Papa
  Pris kr. 199,95
  Læs mere

  Bind 5 i serien om Axel Steen.

  "På et hotel i Berlin møder den albanske mafiahåndlanger Bashkim en frygtindgydende dansk gangster. Narko og penge skifter hænder, og de aftaler en ny handel med store mængder våben - sælgeren er den russiske mafiaboss Papa og køberen colombianske FARC.

  Samtidig bliver 143 bankbokse tømt i en kælder ved Nørreport i København. Vicepolitikommissær Vicki Thomsen skal opklare sagen, og hun bliver fra første færd modarbejdet af sine midaldrende mandlige kolleger i Røveri. Ingen ved, hvad boksene præcist indeholdt, men det står hurtigt klart, at det har en forbindelse til russiske kriminelle.

  Vicki Thomsens tidligere kollega Axel Steen har skiftet job og er blevet ansat som undercoveragent i PET. Det bringer ham til Amsterdam, hvor han infiltrerer kriminelle miljøer. Han er den fødte agent, men en ny opgave udvikler sig til den farligste og mest omkostningsfulde aktion, han nogensinde har været involveret i.

  Papa er en rå krimi om at flygte fra sig selv og blive en anden, umulig kærlighed og om fædre og svigt, der får fatale konsekvenser." 

   

  Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser 

   

  Gratis adgang - ingen reservation

  På gensyn!  

  Jesper Stein
 • 01/01 2024 - 00:00

  Kristian F. Møller holder løbende forskellige arrangementer i forretningen, hvor vi sætter fokus på en bestemt bog, forfatter eller et emne.

  Du kan få besked om kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Side:

jcb