Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Arrangementer hos Kristian F. Møller

Side:

 • 23/03 2017 - 18:30

  Iben Monrad

  Mød Iben Monrad, som vil læse op og fortælle om sin nye bog


  Karensminde

   

  Torsdag d. 23. marts kl. 18.30

  Karensminde
  Pris kr. 299,95
  Læs mere

  "Det er sommer, Bjørk er hos sine forældre, Karen og Jens, som lige er flyttet fra Grønland til Danmark for at være mere sammen med deres tre børn og børnebørnene. På Møn er de i gang med de sidste forberedelser, inden deres drøm om at skabe et hjem med bed & breakfast på den nedlagte gård "Karensminde" er realiseret.

  Engang stod Bjørk og hendes storebror Knut hinanden nær, men nu har han hænderne fulde i sin nye familie med kone og tvillinger. Den ældste søster Hilde vil ikke længere vise sig på gården. Efter mange års adskillelse dukker gemte og glemte, men også helt nye følelser op i familien, og genforeningen bliver i stedet en bumlet tur ind i familiens dyb. Midt i det hele falder Jens ned fra stigen."

  Karensminde er en fortælling om den levende organisme, som en familie er. Om de bånd, der knytter mennesker sammen over tid og sted. Og om små og store begivenheder, der mærker dem for livet.

     

  Gratis adgang - ingen reservation
   

  Arrangementet er støttet af 

  Kunstfonden _LOGO_small _JPG

  Iben Monrad
 • 04/04 2017 - 18:30

  Morten Ramsland

  Mød Morten Ramsland, som vil læse op og fortælle om sin nye bog
  Æg

  Tirsdag d. 4. april kl. 18.30
  Æg
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  "Ved forsynets gunst kommer en fattig bondefamilie i besiddelse af et magisk æg af guld. Ægget er et frugtbarhedsæg og følger familien op gennem generationerne, fra middelalderen helt op til vore dage, hvor en dreng lytter til sin morfars rablende historier.

  Liggende i sitdrivhus med en øl på sin mave fortæller morfaren med lige dele humor og alvor om den kutteklædte muldvarpefænger, Thord, og hans søn, dværgen Sten. Han fortæller om Freja, der på ryggen af en okse flygter fra pestens hærgen i Lübeck, og som ved æggets kraft fører slægten videre. Og han fortæller om kvinden med egernøjne, der ved hjælp af fiskemagi og sprællende karusser besnærer sin herremand til lystfuld opmærksomhed."

  Med Æg er Morten Ramsland tilbage ved den boblende og eventyrlige fortællestil, som skaffede ham hundredtusinder af læsere med Hundehoved.

  Gratis adgang - ingen reservation
  Morten Ramsland
 • 01/01 2024 - 00:00

  Kristian F. Møller holder løbende forskellige arrangementer i forretningen, hvor vi sætter fokus på en bestemt bog, forfatter eller et emne.

  Du kan få besked om kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Side:

jcb