Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Arrangementer hos Kristian F. Møller

Side:

 • 30/09 2016 - 16:00

  Jakob Melander

  Mød Jakob Melander, som vil læse op og fortælle om sin nye bog:

  Elektra


  Fredag d. 30. sept. kl. 16.00
  Elektra
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  "Hvordan undslipper man sin døde brors skygge, det spørgsmål har jeg endnu ikke fundet svaret på." 
  Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. 
  Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet - en økse - ved sin side.
  Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da eks-kæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma.
  Og morderen er langtfra færdig . 

  33 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. 
  I et kaos af molotov-cocktails og revolutions-romantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid. 

  Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og standse morderen, før det er for sent?

  Elektra er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft -  men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander. 

  Jakob Melander (f. 1965) er forfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Han har arbejdet med teater og kommunikation og har en karriere som guitarist i flere danske rockbands bag sig. Jakob Melander debuterede i 2013 med krimien Øjesten, der er første bind i den internationalt anerkendte serie om Lars Winkler.


  Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser

  Gratis adgang - ingen reservation
  Jakob Melander
 • 01/10 2016 - 11:00

  Christian Dalsgaard

  Mød forfatteren Christian Dalsgaard

  Kom om få en snak med forfatteren til

  Svin

  Lørdag d. 1. okt. kl. 11-14
  Svin
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  "Svin" er en moderne slægtskrønike om to brødre, som kastes i vidt forskellige retninger gennem livet - den ene som dødsdromkører i et omrejsende tivoli, guitarist i et danseband og flittig gæst på de brune værtshuse, den anden som driftig svinefarmer. Da Helge og Claus i 1968 mister deres mor, rives tæppet væk under familien. Deres far har svært ved at magte både familielandbruget og drengene, og de to brødre forsøger på hver deres måde at klare sig gennem tabet.

  Over fyrre år følger vi de to drenge blive mænd og deres bestræbelser på at finde sig selv og en plads i tilværelsen. Alt imens forandrer verden sig omkring dem, og livsformer og værdier opløses. Med sig har de den fælles barndom og ikke mindst opgaven med at holde den svære balance mellem at være mand - eller svin."
  Christian Dalsgaard
 • 05/10 2016 - 19:00

  Køb bogen - mød forfatteren

  Vi samarbejder med Aarhus Kommunes Biblioteker og kan tilbyde en gratis billet til nogle af deres forfatterarrangemener ved køb af bogen hos os.

   

  Aktuelt gælder det for:

    

  5. okt. på Dokk1

  Hallgrímur Helgason, Kvinden ved 1000 grader 

  læs mere her

   

  Køb bogen - mød forfatteren
 • 24/10 2016 - 18:30

  Forfatterarrangement med Jens Christian Grøndahl

  Kristian F. Møller inviterer til forfatterarrangement med Jens Christian Grøndahl, som vil læse op og fortælle om sin nye bog:

   

  Tit er jeg glad

   

  Mandag d. 24. okt. kl. 18.30

  Tit er jeg glad
  Pris kr. 199,95
  Læs mere

  "Tit er jeg glad af Jens Christian Grøndahl er en ægteskabshistorie, en bog om kærlighed, om familier og familierelationer. Georg er lige død, og hans kone nummer to, Ellinor, står tilbage med hans to tvillingesønner af første ægteskab. Hvad gør man så? Historien er henvendt til drengenes døde mor, Anna. "Tit er jeg glad" er en dramatisk bog om udfordrende familierelationer." 

   

   

   

   

  Gratis adgang - ingen reservation

  På gensyn! 

   

  Forfatterarrangement med Jens Christian Grøndahl
 • 01/11 2016 - 18:30

  Forfatterarrangement med Jens Blendstrup

  Kristian F. Møller inviterer til forfatterarrangement med Jens Blendstrup, som vil læse op og fortælle om sin nye bog:

   

  Slagterkoner og bagerenker

  (udkommer 14. okt.)

   

  Tirsdag d. 1. nov. kl. 18.30

   

  Slagterkoner og bagerenker
  Pris kr. 299,95
  Læs mere

  "Jørgen Usse Gravesen er 52 og elmontør. Alting går godt. Han har  hus. Han  har have. Han har kone. Han har bil. Han har drømme. Og han har arbejde hos Due-El. Men efter 22 år uden en sygedag mister han pludselig jobbet. Han må vige pladsen for polske elektrikere.

  Uden arbejde er Jørgen forsvarsløs. Han kæmper for at holde fast. Men Jørgen er mester i at træffe dårlige valg, og efterhånden begynder det, som han har bygget op, at smuldre.

  Slagterkoner og bagerenker er en stor, humoristisk og dybsindig samtidsroman om en helt almindelig ualmindelig mands livtag med tilværelsen."

   

   

   

   

  Gratis adgang - ingen reservation

  På gensyn! 

   

  Forfatterarrangement med Jens Blendstrup
 • 03/11 2016 - 18:30

  Lars Morell - 200 års kunst i Aarhus

  Mød Lars Morell, som vil fortælle om sin nye bog

  200 års kunst i Aarhus
  - 1814-2014

  torsdag d. 3. nov. kl. 18.30
  200 års kunst i Aarhus
  Pris kr. 399,95
  Læs mere
  I denne bog på 18 kapitler giver idehistoriker Lars Morell en samlet oversigt over den aarhusianske kunsthistorie fra guldalderen til i dag. På basis af 11 års forskning har Morell fundet frem til både de væsentligste og de mange glemte kunstnere og kunstnersammenslutninger, som gennem 200 år har udgjort kunstlivet i Aarhus. I 200 års kunst i Aarhus kan han derfor fortælle den ofte dramatiske historie om kunstnernes kamp for at opnå anerkendelse i provinsbyen, som først langsomt blev en kulturby, ligesom han fremlægger det uforkortede forhold om kunstlivet i dialog og konflikt med det københavnske ditto.

  200 års kunst i Aarhus omfatter også gallerier og kunsthandlere, litografiske trykkerier, kunstkritikere og kunstforeninger og er forsynet med omfattende litteraturlister og navneregister.

  Gratis adgang - ingen reservation
  Lars Morell - 200 års kunst i Aarhus
 • 10/11 2016 - 18:30

  Det sorte USA

  Kristian F. Møller inviterer til foredrag med historiker Jørn Brøndal om hans nye bog:

  Det sorte USA


  Torsdag d. 10. nov. kl. 18.30
  Det sorte USA
  Pris kr. 349,95
  Læs mere
  Det sorte USA fortæller USA´s historie fra nationens fødsel den 4. juli 1776 til udbruddet af raceurolighederne i Ferguson, Missouri, i sensommeren 2014. Fokus er på spændingsforholdet mellem slaveriet og racismen på den ene side og de amerikanske grundlæggelsesidealer om lighed og frihed på den anden. Bogens fire dele - om slaveriet og dets ophævelse; om raceadskillelsen; om borgerrettighedsbevægelsen i 1950´erne og 1960´erne; og om Barack Obamas vej til præsidentembedet - skildrer det sorte USA´s historiske drama i hele sin fylde og giver dybe indblik i de store temaer og skelsættende begivenheder. Samtidig oprulles et omfattende persongalleri, der bringer læseren tæt på sorte aktivister som Frederick Douglass, Rosa Parks, Martin Luther King, Jr. og Malcolm X samt politiske ledere som Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt og Barack Obama.

  Bogen bringer læseren ind til kernen i amerikansk identitetsopfattelse,
  helt derind hvor det gør ondt, ind til spændingsforholdet mellem friheds- og lighedsidealerne på den ene side og en mere rå virkelighed for det sorte USA på den anden.

  Jørn Brøndal er lektor i amerikansk historie ved Center for Amerikanske Studier, Syddansk Universitet.
   


  Gratis adgang - ingen reservation

  Det sorte USA

Side:

jcb