Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Arrangementer hos Kristian F. Møller

Side:

 • 23/09 2017 - 15:30

  Peter Laugesen

  Forfatterarrangement med Peter Laugesen, som vil læse op fra sin nye digtsamling

  Traveling
  Lørdag d. 23. sept. kl. 15.30 
  Traveling
  Pris kr. 149,95
  Læs mere

  "Traveling er en ny digtsamling af Peter Laugesen, en af Danmarks største digtere.
  Peter Laugesen skriver om digtsamlingen: Som en film. Kameraet følger, håndholdt eller på skinner, et motiv, der bevæger sig. Baggrunden sløres og i den sløring opstår mønstre. Tider og steder blandes med minder og drømme. Det sker i skriften, som er tidens suveræne instrument. Helt ligetil betragtet fra første rækkes træbænk: Langtur på liv og død i kroppens og sindets biograf."
   

  Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser 

  Gratis adgang - ingen reservation

  Peter Laugesen
 • 07/10 2017 - 15:30

  Kim Karmark

  Forfatterarrangement med Kim Karmark, som vil læse op og fortælle om sin nye roman

  En af dagene
  lørdag d. 7. okt. kl. 15.30
  En af dagene
  Pris kr. 229,95
  Læs mere
  "En nat ringer telefonen hos hovedpersonen. Det er hans tidligere elskerinde. De har ikke haft kontakt i over halvtreds år, og med ét er fortiden blevet til nutid. 

   - Turen var tænkt som en hyldest til os, og jeg tænker på måden, vi elskede med hinanden på, de uforudsigelige og provokerende samtaler; den måde, de smalle veje bølgede gennem landskabet på, og hvordan stendigerne nærmest skar bakkerne op i skæve, uens bidder. Uden for Cardiff fik Tess mig til at stoppe. Hun skiftede tøj på en rasteplads og stod nøgen i den fugtige sol. Senere så vi Turners akvareller i London, og Tess gik foran mig gennem de næsten mørklagte rum, så jeg kunne nyde hen­ des lette skridt. Og senere i Normandiet. Hotellet med dobbeltsengen; muslinge­ farmene og det evigt skiftende tidevand, æbleplantagerne og cafeen, hvor vi spiste morgenmad. Alt var godt. Alt var godt, til det ikke længere var godt. Tingene var i skred.-

   

  En af dagene handler om tab; både tabet af sin egen erindring og tabet af de mennesker omkring en, der betyder mest." 

   

  Vi holder det i butikken i åbningstiden, så der er både sidde- og ståpladser

  Gratis adgang - ingen reservation
  Kim Karmark
 • 12/10 2017 - 18:30

  Jesper Wung-Sung

  Forfatterarrangement med Jesper Wung-Sung, som vil læse op og fortælle om sin nye roman

  En anden gren

  Torsdag d. 12. okt. kl. 18.30
  En anden gren
  Pris kr. 299,95
  Læs mere
  Jesper Wung-Sung skriver her for første gang om sine oldeforældre i romanform. En anden gren er en kærlighedshistorie, en fortælling om at brænde sine broer og følge et andet menneske, en anden vej.I 1902 åbner Tivoli dørene for en eksotisk og spektakulær udstilling. Blandt parkens forlystelser kan man opleve ægte kinesere. De er kommet direkte fra Canton, Shanghai og Hong Kong. Man kan se dem arbejde, tilberede mad og underholde, og i programmet står der, at det er ”aldeles forbausende og grænser til det utrolige, hvad en Kineser kan udholde af legemlige Pinsler”. Blandt kineserne er San Wung Sung. Blandt gæsterne Ingeborg Danielsen.

  San og Ingeborg vækker skandale. Kvinder, der omgås kinesere, er halvkvinder. Det kan Ingeborg læse i avisen, det får hun at vide af sine nærmeste. Men Ingeborg er Ingeborg, og det er på grænsen til det utrolige, hvad hun kan udholde for den mand, hun har forelsket sig i, ordløst og intenst.
  Gratis adgang - ingen reservation
  Jesper Wung-Sung
 • 24/10 2017 - 18:30

  Svend Åge Madsen

  Kristian F. Møller inviterer til forfatterarrangement med Svend Åge Madsen, som vil læse op og fortælle om sin nye bog:

   

  Af den anden verden

  (udk. 12. okt.)

   

  Tirsdag d. 24. okt. kl. 18.30

  Af den anden verden
  Pris kr. 299,95
  Læs mere

  "AF DEN ANDEN VERDEN er en alternativ holocaust-roman om en flok flygtede KZ-fanger, som frarøvet deres hukommelse slår sig ned på fjerne kyster og bygger en ny verden op fra grunden. Men under det spirende samfund ligger traumer fra fortiden, og vage minder begynder at dukke op i de tidligere fangers drømme."

   

  Gratis adgang - ingen reservation

  På gensyn!  

  Svend Åge Madsen
 • 26/10 2017 - 18:30

  Kaspar Colling Nielsen

  Forfatterarrangement med Kaspar Colling Nielsen, som vil læse op og fortælle om sin nye roman


  Det europæiske forår

  (udk. 24. okt.)

   

  Torsdag d. 26. okt. kl. 18.30

  Det europæiske forår
  Pris kr. 299,95
  Læs mere

  "Det europæiske forår” er en kontroversiel fortælling om fire menneskers livsbaner og Europas forfatning i begyndelsen af et nyt årtusinde. 

  På Lolland etablerer en række internationalt anerkendte forskere og iværksættere et nyt samfund, der skal kombinere det mest idylliske fra den gamle verden med de seneste teknologiske landvindinger. Ind i denne teknologiske bondehusidyl flytter den afdankede galleriejer Stig og hans kone Elisabeth, der er blevet headhuntet til en stilling i forskningsteamet takket være sine resultater inden for hjerneforskning. 
  Deres anorektiske datter, Emma, flytter kortvarigt med, men bliver i sin idealistiske tro på menneskerettigheder ansporet til at hjælpe med at få et ganske andet parallelsamfund på benene i Afrika. Her deporteres alle uønskede muslimske flygtninge fra Danmark hen, og Emma bliver en central figur i opbygningen af en ny kultur og nye samværsformer i et samfund, der skabes i gamle Mærsk-containere. 

  Stig har mistet troen på kunstens rolle i samfundet. Kunsten var ifølge ham mere autentisk i firserne, og han har nu kun foragt for kunstnere, der maler cirkler. Dog har han stadig en gnist af respekt for den i offentligheden anerkendte kunstner Christian, som maler degenererede mennesker, der går i ét med naturen. 
  Stig får overtalt Christian til at flytte med ned til det ny samfund på Lolland, hvor Stig anskaffer sig en alaskan malamute hvalp og bliver stadig mere optaget af naturen og af den måde, hvorpå Flora Danica kortlagde den på.

  Christian er også blevet desillusioneret på kunstens vegne, men inspirationen blusser voldsomt op, da han møder den purunge og tankevækkende naive Mia, som er glad for hans pik og ikke stiller alt for mange spørgsmål. Ved et voldsomt uheld får Stig mulighed for at forløse et kunstværk, som efter hans opfattelse vil kunne sætte nye standarder for, hvilke spor kunsten kan sætte i samfundet. Men kunstværket kræver sine ofre." 

     

  Gratis adgang - ingen reservation
   

  Arrangementet er støttet af 

  Kunstfonden _LOGO_small _JPG

  Kaspar Colling Nielsen
 • 01/01 2024 - 00:00

  Kristian F. Møller holder løbende forskellige arrangementer i forretningen, hvor vi sætter fokus på en bestemt bog, forfatter eller et emne.

  Du kan få besked om kommende arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Side:

jcb