Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Ta' dit liv tilbage (Andre varer)

- smid de overflødige kilo

Forfatter: Gustav Andersen Salinas, Søren Frandsen

Pris
Læg i kurv
Tusindvis af danskere kæmper mod overvægt, dårligt selvværd og manglende tro på, at de nogen sinde vil kunne blive rigtigt glade for dem selv og deres liv. Gang på gang har de forsøgt at træne og smide de overflødige kilo, men lige så mange gange er motivationen gået op i røg, og kiloene kommet tilbage.  

Baseret på sine egne erfaringer fra kamp mod spiseforstyrrelser og ensomhed, sin uddannelse som personlig træner, diætist og coach samt utallige timer i træningscentret - alene og med sine klienter - giver Gustav Andersen Salinas dig kørekortet, så du bliver klar til at efterlade de overflødige kilo og de dårlige tanker i støvet. 
Ta´ dit liv tilbage er ikke en træningsbog som de andre. Gustav griner, græder og kæmper sammen med dig. Alt sammen uden ødelæggende dårlig samvittighed, da de sædvanlige forbud og stramme restriktioner er sendt på pension. 
I stedet forklarer Gustav med glimt i øjet, hvordan du kan spise, så kiloene smelter af din krop, og han giver dig et træningsprogram i tre niveauer, som du kan lave, hvor du har lyst.  
Med bogen får du styr på:
  • Dine tanker
  • Din kost
  • Din bevægelse i hverdagen
  • Din søvn
For netop de fire ting åbner vejen for, at du kan få dit liv tilbage.

Om forfatteren:
Gustav Andersen Salinas er blandt andet kendt fra tv, hvor han har medvirket i flere underholdningsprogrammer som ´For lækker til Love´, ´Gustav og Linse på udebane´ og ´Jeg er en celebrity - få mig væk herfra!´
Ved siden af tv-karrieren har Gustav uddannet sig personlig træner, hvor han har guidet utallige klienter til vægttab og bedre livskvalitet.
I 2014 udgav Gustav sin selvbiografi ´Mit sande jeg´.  
ForfatterGustav Andersen Salinas, Søren Frandsen
jcb