Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Skive Boglade - Skive

Skive Boglade blev etableret i 1850 og fejrede i år 2000, 150 års jubilæum som en af landets ældste boglader. Da bogladen blev etableret var navnet SKIVE BOGLADE og beliggenheden var Vestergade i Skive. Bogladen har siden 1860 haft samme adresse, den nuværende ejendom er opført i 1912.

Den nuværende indehaver, Hans J Vestergaard, er den 10. i rækken. I forbindelse med 150 års jubilæet som blev fejret i August 2000, skiftede vi navn.

Navnet fra etableringsåret 1850: SKIVE BOGLADE, er det navn der er gældende i dag.

Læs mere

Butikkens åbningstider i uge 21 (22. maj. - 28. maj.) Se hele månedens åbningstider

 • Man

  09:30
  17:30

 • Tirs

  09:30
  17:30

 • Ons

  09:30
  17:30

 • Tors

  09:30
  17:30

 • Fre

  09:30
  17:30

 • Lør

  09:30
  14:00

 • Søn

  Lukket

Kontakt os

Adelgade 16
7800 Skive

Seneste nyt

 • Lars Novrup Frederiksen signerer Kirstine

  09-06-2017

  Lars Novrup Frederiksen signerer Kirstine

  Lars Novrup Frederiksen Kirstine Dansk middelalderroman, med epicenter i Nordvestjylland Kirstine er ud af en magtfuld adelig familie, Hvideslægten. Faderen dør, og moren gifter sig igen. Kirstine bliver derefter anbragt på det nærliggende Stubber Kloster ved Vinderup, lige langt fra Skive og Viborg. Meget mod sin vilje. Handlingen foregår i tidsrummet 1275 til 1287 og sætter med stor kyndighed den dramatiske handling på plads i danmarkshistorien. Lars Frederiksens debutroman om den unge Kirstine, der snart bliver priorinde på Stubber kloster formidler fint middelaldersamfundet og dets mange spændinger mellem adelen, kirken, storbønderne, kongemagten og klostrene. Kirstine leder klostret med omtanke og vestjysk handelstalent, og uden at ville det bliver hun og klostret inddraget i den lange kæde af dramatiske hændelser, der leder frem til mordet på Erik Klipping . Hvor mordet præcist finder sted er ikke afgørende, men der er ikke langt til Vinderupgård, hvor rigets tidligere marsk Jens Kalf og hans søn spiller en hovedrolle i kampen om kongemagten, men også i forhold til den unge priorinde fra Stubber Kloster. Som en vigtig forudsætning for romanen har Lars Novrup Frederiksen, der er bosiddende i Sevel, i nærheden af klosterruinen ved Stubber Sø, beskæftiget sig med lokalhistorie i en årrække. Lars Novrup Frederiksen har en lang fortid i den finansielle sektor, har bl.a. været bankdirektør. De sidste 5 år har han arbejdet med romanen Kirstine. Han bor i Sevel, tæt på Skive.

 • Ry Kristensen Signerer i Skive Boglade

  26-05-2017

  Ry Kristensen Signerer i Skive Boglade

  Ry signerer sin nye fantasybog Drageland Der er kage og sodavand....

 • Mille Brink signerer Deep Zleep

  28-04-2017

  Mille Brink signerer Deep Zleep

  Fra kl. 15.00-16.30 signerer Mille Brink sin nye bog Deep Zleep

  Læs mere
 • Thomas Korsgaard i Skive Boglade

  10-02-2017

  Thomas Korsgaard i Skive Boglade

  Thomas Korsgaard, født og opvokset på Skive-egnen, debuterer med bogen: Hvis der skulle komme et menneske forbi. En stærk roman om den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Thomas Korsgaards debutroman er et portræt af en familie i økonomisk krise – set med et barns øjne. Hvis der skulle komme et menneske forbi følger en familie på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin succesfulde storebror, der tilsyneladende gladeligt låner familien penge, men kræver både taknemmelighed og kontrol til gengæld. Moderen bruger dagene på at kæderyge foran computeren, mens hun spiller internetkasino. Børneflokken er – ligesom faderens mange hunde, som løber vildt om på gårdspladsen – overladt til sig selv Thomas Korsgaards roman er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Det er en bog om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder. Bogen er baseret på forfatterens egen opvækst.

 • Webshop

  20-08-2015

  Webshop

  Bøgerne vist i webshoppen er ikke nødvendigvis på lager i vores fysiske butik, nogle er skaffevarer.

 • Find Den gamle boglade på facebook

  24-03-2014

  Find Den gamle boglade på facebook

  Klik her hvis du vil følge os på Facebook

Tørst

Tørst - TILBUD

En morder er løs. Han er i dit hjem. Han er ude efter blod. TØRST er den 11. bog om Harry Hole.

kr. 249,95

Dobbeltgængeren

Dobbeltgængeren - TILBUD

En New York Times bestseller. Maura Isles er vant til at møde døden. I sit job som patolog i Boston har hun set mere end sin del af lig. Men aldrig før har liget på obduktionsbordet lignet hende så...

kr. 299,95

Det forbudte barn

Det forbudte barn - NYHED

En dramatisk og opslugende fortælling fra forfatteren til Arven og En sang fra fortiden om to stærke kvinder, som er villige til at risikere alt for at afsløre fortidens knusende og svigefulde løgne.

kr. 299,95

Skibsrederen

Skibsrederen - FORUDBESTIL

"SKIBSREDEREN" er den samlede fortælling om A.P. Møller-Mærsk koncernens historie.

kr. 299,95

Holms mad

Holms Mad - NYHED

Claus Holms mest personlige kogebog til dato, hvor man får opskrifterne på den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt og elsket på tv. Bogen er en rejse gennem alle H...

kr. 299,95

Størst af alt

Størst af alt - NYHED

Størst af alt er den svenske forfatter Malin Persson Giolitos store gennembrud og er en spændingsroman om forældre og børn, svigt, skyld og kærlighed. Den blev kåret til at være ´Bedste svenske kri...

kr. 299,95

jcb