Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Skive Boglade - Skive

Skive Boglade blev etableret i 1850 og fejrede i år 2000, 150 års jubilæum som en af landets ældste boglader. Da bogladen blev etableret var navnet SKIVE BOGLADE og beliggenheden var Vestergade i Skive. Bogladen har siden 1860 haft samme adresse, den nuværende ejendom er opført i 1912.

Den nuværende indehaver, Hans J Vestergaard, er den 10. i rækken. I forbindelse med 150 års jubilæet som blev fejret i August 2000, skiftede vi navn.

Navnet fra etableringsåret 1850: SKIVE BOGLADE, er det navn der er gældende i dag.

Læs mere

Butikkens åbningstider i uge Se hele månedens åbningstider

 • Man

  09:30
  17:30

 • Tirs

  09:30
  17:30

 • Ons

  09:30
  17:30

 • Tors

  09:30
  17:30

 • Fre

  09:30
  17:30

 • Lør

  09:30
  13:00

 • Søn

  Lukket

Kontakt os

Adelgade 16
7800 Skive

Seneste nyt

 • Thomas Korsgaard i Skive Boglade

  10-02-2017

  Thomas Korsgaard i Skive Boglade

  Thomas Korsgaard, født og opvokset på Skive-egnen, debuterer med bogen: Hvis der skulle komme et menneske forbi. En stærk roman om den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Thomas Korsgaards debutroman er et portræt af en familie i økonomisk krise – set med et barns øjne. Hvis der skulle komme et menneske forbi følger en familie på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin succesfulde storebror, der tilsyneladende gladeligt låner familien penge, men kræver både taknemmelighed og kontrol til gengæld. Moderen bruger dagene på at kæderyge foran computeren, mens hun spiller internetkasino. Børneflokken er – ligesom faderens mange hunde, som løber vildt om på gårdspladsen – overladt til sig selv Thomas Korsgaards roman er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Det er en bog om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder. Bogen er baseret på forfatterens egen opvækst.

 • Webshop

  20-08-2015

  Webshop

  Bøgerne vist i webshoppen er ikke nødvendigvis på lager i vores fysiske butik, nogle er skaffevarer.

 • Find Den gamle boglade på facebook

  24-03-2014

  Find Den gamle boglade på facebook

  Klik her hvis du vil følge os på Facebook

Jakob Melander - Elektra

Elektra

Jakob Melander

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet - en økse - ved sin side.

kr. 299,95

Selfies - Afdeling Q nr. 7

Selfies - NYHED

D. 6. oktober er der godt nyt til alle, der venter spændt på nyt fra Jussi Adler-Olsen om Carl Mørck, Assad og Rose. Her udkommer syvende bind i serien med titlen SELFIES.

Djævelen i hullet

Djævelen i hullet - NYHED

En intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland.

kr. 299,95

Toner i natten

Toner i natten - NYHED

Varm og livsbekræftende roman om en kvinde, der kæmper for at skabe et nyt liv for sig selv og sine børn, efter at det værst tænkelige er sket.

kr. 299,95

Altid tilgivelse

Altid tilgivelse - NYHED

Hvordan gik det Torunn, Erland, Margido og de andre fra Berlinerpoplerne-serien, der i sin tid solgte over 350.000 eksemplarer herhjemme?

kr. 299,95

Enhjørningen

Enhjørningen - Nyhed

En ung kvinde findes død i en plantage nord for Kalundborg. Hun er blevet skudt i ryggen, hendes tøj er gennemvædet af saltvand, og retsmedicinerne finder sand i hendes sko. Med sine sidste kræfter...

kr. 299,95

jcb