Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Skive Boglade - Skive

Skive Boglade blev etableret i 1850 og fejrede i år 2000, 150 års jubilæum som en af landets ældste boglader. Da bogladen blev etableret var navnet SKIVE BOGLADE og beliggenheden var Vestergade i Skive. Bogladen har siden 1860 haft samme adresse, den nuværende ejendom er opført i 1912.

Den nuværende indehaver, Hans J Vestergaard, er den 10. i rækken. I forbindelse med 150 års jubilæet som blev fejret i August 2000, skiftede vi navn.

Navnet fra etableringsåret 1850: SKIVE BOGLADE, er det navn der er gældende i dag.

Læs mere

Butikkens åbningstider i uge 12 (20. mar. - 26. mar.) Se hele månedens åbningstider

 • Man

  09:30
  17:30

 • Tirs

  09:30
  17:30

 • Ons

  09:30
  17:30

 • Tors

  09:30
  17:30

 • Fre

  09:30
  17:30

 • Lør

  09:30
  13:00

 • Søn

  Lukket

Kontakt os

Adelgade 16
7800 Skive

Seneste nyt

 • Thomas Korsgaard i Skive Boglade

  10-02-2017

  Thomas Korsgaard i Skive Boglade

  Thomas Korsgaard, født og opvokset på Skive-egnen, debuterer med bogen: Hvis der skulle komme et menneske forbi. En stærk roman om den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Thomas Korsgaards debutroman er et portræt af en familie i økonomisk krise – set med et barns øjne. Hvis der skulle komme et menneske forbi følger en familie på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin succesfulde storebror, der tilsyneladende gladeligt låner familien penge, men kræver både taknemmelighed og kontrol til gengæld. Moderen bruger dagene på at kæderyge foran computeren, mens hun spiller internetkasino. Børneflokken er – ligesom faderens mange hunde, som løber vildt om på gårdspladsen – overladt til sig selv Thomas Korsgaards roman er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Det er en bog om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder. Bogen er baseret på forfatterens egen opvækst.

 • Webshop

  20-08-2015

  Webshop

  Bøgerne vist i webshoppen er ikke nødvendigvis på lager i vores fysiske butik, nogle er skaffevarer.

 • Find Den gamle boglade på facebook

  24-03-2014

  Find Den gamle boglade på facebook

  Klik her hvis du vil følge os på Facebook

Lucinda Riley - Stormsøsteren

Stormsøsteren - NYHED

Lucinda Riley

Andet bind i Lucinda Rileys store serie ”De syv søstre”, der denne gang tager læseren med på en medrivende rejse rundt i Europa i jagten på at afdække den anden søster, Allys, historie.

kr. 299,95

Robuste børn

Robuste børn - NYHED

Robusthed skal læres i barndom, således at man som voksen kan forme sit eget liv og finde sine egne holdninger. Børn skal udfordres og motiveres, men også lære at rumme sårbarhed og de svære følels...

kr. 249,95

Emelie Schepp - Ondt blod

Ondt blod - NYHED

Emelie Schepp

Ambulanceredderen Philip Engström gør alt, hvad han kan for at redde en brutalt mishandlet kvindes liv, men forgæves. Kort efter findes endnu et mishandlet offer, og Jana Berzelius sættes på sagen.

kr. 199,95

Fantastiske skabninger og hvor de findes

Fantastiske skabninger og hvor de findes – NYHED

Fantastiske skabninger og hvor de findes: Filmmanuskriptet er en ny historie, som er inspireret af den originale Hogwarts-skolebog af samme navn. Dette er J.K. Rowlings debut som manuskriptforfatter.

kr. 249,95

Den rette mand

Den rette mand - NYHED

Lee Child betragtes som en af de største forfattere inden for krimigenren, og nu er han aktuel med en ny spændende bog i Jack Reacher serien.

kr. 299,95

Sleep stalker

Sleep stalker - NYHED

En ung gift kvinde forelsker sig i en kinesisk læge, hvilket bevirker at hendes liv tager en skæbnesvanger drejning. Det bliver starten på en erotisk fortælling om besættelsen af en fremmede.

kr. 199,95

jcb