Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Nyt fra butikken

 • 11/10 2017

  Middelalderroman der foregår nordvestjylland

  Forfatteraften med
  Lars Novrup Frederiksen
  Onsdag den 11. oktober 19.00-21.00
  i kælderen under Skive Boglade
  Lars Novrup Frederiksen debuterede i juni måned med middelalderromanen KIRSTINE.

  Middelalderroman der foregår nordvestjylland

 • 06/10 2017

  Et liv med Skizofreni

  Om forfatteren
  Jessica Kruse Jespersen er født 1995 i Kolding, men bor nu sammen med sin kæreste langt ude på landet mellem Skive og Viborg. Hun er i praktik en gang om ugen som en del af arbejdsprøvning, i håb om at hun kan få sin førtidspension.Forlaget skriver
  Forfatteren skriver:
  Bogen handler om mit liv med skizofreni. Jeg fortæller om min barndom, som bar præg af mobning, et seksuelt overgreb og følelsen af, at jeg ikke passede ind blandt de andre børn. Jeg fortæller om mit liv før og efter, jeg fik diagnosen. Jeg fortæller om mine stemmer i hovedet, mine hallucinationer, mine angstanfald og mit storhedsvanvid. Jeg kommer også ind på, hvordan jeg har håndteret sygdommen på godt og ondt. Jeg fortæller lidt om min familie og kæreste, og hvordan de har støttet mig fra dag et. Dette er min fortælling, og jeg håber, den kan hjælpe nogen med at forstå, hvad skizofreni er, og hvad det gør ved en.

  Et liv med Skizofreni

 • 08/09 2017

  Signering

  Efterfølgeren til Så er Thomas væk udkommer 5.9.2017

  Signering

 • 09/06 2017

  Signering

  Lars Novrup Frederiksen
  Kirstine

  Dansk middelalderroman, med epicenter i Nordvestjylland
  Kirstine er ud af en magtfuld adelig familie, Hvideslægten. Faderen dør, og moren gifter sig igen. Kirstine bliver derefter anbragt på det nærliggende Stubber Kloster ved Vinderup, lige langt fra Skive og Viborg. Meget mod sin vilje.
  Handlingen foregår i tidsrummet 1275 til 1287 og sætter med stor kyndighed den dramatiske handling på plads i danmarkshistorien.
  Lars Frederiksens debutroman om den unge Kirstine, der snart bliver priorinde på Stubber kloster formidler fint middelaldersamfundet og dets mange spændinger mellem adelen, kirken, storbønderne, kongemagten og klostrene.
  Kirstine leder klostret med omtanke og vestjysk handelstalent, og uden at ville det bliver hun og klostret inddraget i den lange kæde af dramatiske hændelser, der leder frem til mordet på Erik Klipping .
  Hvor mordet præcist finder sted er ikke afgørende, men der er ikke langt til Vinderupgård, hvor rigets tidligere marsk Jens Kalf og hans søn spiller en hovedrolle i kampen om kongemagten, men også i forhold til den unge priorinde fra Stubber Kloster.
  Som en vigtig forudsætning for romanen har Lars Novrup Frederiksen, der er bosiddende i Sevel, i nærheden af klosterruinen ved Stubber Sø, beskæftiget sig med lokalhistorie i en årrække.
  Lars Novrup Frederiksen har en lang fortid i den finansielle sektor, har bl.a. været bankdirektør.
  De sidste 5 år har han arbejdet med romanen Kirstine.
  Han bor i Sevel, tæt på Skive.

  Signering

 • 26/05 2017

  Signering

  Ry signerer sin nye fantasybog

  Drageland

  Der er kage og sodavand....

  Signering

 • 28/04 2017

  Signering

  Fra kl. 15.00-16.30

  signerer Mille Brink sin nye bog Deep Zleep

  Signering

 • 10/02 2017

  FORFATTERBESØG

  Thomas Korsgaard, født og opvokset på Skive-egnen, debuterer med bogen:

  Hvis der skulle komme et menneske forbi.


  En stærk roman om den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Thomas Korsgaards debutroman er et portræt af en familie i økonomisk krise – set med et barns øjne.
  Hvis der skulle komme et menneske forbi følger en familie på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin succesfulde storebror, der tilsyneladende gladeligt låner familien penge, men kræver både taknemmelighed og kontrol til gengæld. Moderen bruger dagene på at kæderyge foran computeren, mens hun spiller internetkasino. Børneflokken er – ligesom faderens mange hunde, som løber vildt om på gårdspladsen – overladt til sig selv
  Thomas Korsgaards roman er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Det er en bog om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder.
  Bogen er baseret på forfatterens egen opvækst.

  FORFATTERBESØG

 • 20/08 2015

  WEBSHOP

  Bøgerne vist i webshoppen er ikke nødvendigvis på lager i vores fysiske butik, nogle er skaffevarer.

  WEBSHOP

 • 24/03 2014

  Find Den gamle boglade på facebook

  Klik her hvis du vil følge os på Facebook

  Find Den gamle boglade på facebook

jcb