Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Velkommen til Skive Boglade

FACADE

Du er altid velkommen i Skive Boglade.....

et kapitel for sig... 

DEN GAMLE LADE PÅ FACEBOOK

INTERVIEW TWILIGHT TV

Skive Boglade blev etableret i 1850 og er dermed en af landets ældste boglader. Bogladen har siden 1860 haft samme adresse, den nuværende ejendom er opført i 1912. Den nuværende indehaver, Hans J Vestergaard, er den 10. i rækken. HJV købte butikken i 1985 af nu afdøde Poul Friis som overtog butikken i 1954 fra sin far Otto Friis der lagde navn til forretningen da han overtog den i 1924. Navnet fra etableringsåret 1850: SKIVE BOGLADE, er det navn der er gældende i dag.

Skive Boglade er medlem af en frivillig indkøbs- og markedsføringskæde: BOGHANDLEREN.
I Skive Boglade har BOGEN altid været i centrum. Der lagerføres endvidere et begrænset udvalg af papirvarer-kontorartikler-skriveartikler og musik cd ere. Derudover er sortimentet udvidet med brætspil samt originale printerpatroner. Skive Boglade har egen import af engelske og amerikanske bøger. Bøger fra engelske forlag hjemskaffes på 8-12 dage.

I år 2000 foretog vi en ombygning og inddrog et kælderrum, således at salgsarealet nu udgør ca. 150 kvm. sprængfyldt med BØGER. I kælderen er der placeret et stort udvalg af kunstbøger, bøger indenfor design, arkitektur, lokalhistorie samt Limfjordsdigtere m.v. I kælderen er der endvidere små cafeborde med mulighed for at sætte sig og fordybe sig i bøgerne.
Der afholdes jævnligt små arrangementer i kælderen, så som forfatteraftener.i kælderen, så som forfatteraftener.

 

jcb