Medlemsvilkår klub BOGhandleren

Medlemsvilkår Klub BOGHandleren

•Medlemskab er helt gratis - og du kan til enhver tid melde dig ud igen!
•Vi passer på dine personlige oplysninger!
•Vi sender dig nyheder, tilbud og kampagner - derfor skal du have en mailadresse, hvis du vil være medlem!
•Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte KLUB BOGhandleren via mail: kundeservice@boghandleren.dk

Til dig, der gerne vil læse det hele

For at sikre, at det er sjovt og givtigt for alle at være medlem af KLUB BOGhandleren, har vi udarbejdet nogle foranstaltninger til at sikre dit privatlivs fred.
Nedenfor finder du oplysninger om BOGhandlerens online politik vedrørende beskyttelse af persondata. Vores politik vedrørende beskyttelse af persondata fortæller hvordan og hvornår vi indsamler oplysninger via vores hjemmeside, og hvordan vi bruger disse oplysninger. Vi tager online beskyttelse af persondata og sikkerhed alvorligt. Samtidig arbejder vi hele tiden på at gøre din personlige oplevelse af nyhedsbrevet så spændende og behagelig som muligt. I den forbindelse er det nødvendigt, at vi indsamler og bruger oplysninger fra dig, når du bruger benytter dig af nyhedsbrevet online.

KLUB BOGhandleren kan indsamle personlige og ikke-personlige oplysninger fra dig til intern brug inden for BOGhandlerens forretningsområder. Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning. Eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed. 

Udover de ovenfornævnte eksempler, vil vi ikke sælge, udleje eller på anden måde videregive personlige oplysninger om dig til noget firma eller nogen person uden for BOGhandleren uden dit forudgående samtykke. Vi kan indsamle oplysninger om dig ved hjælp af såvel aktive som passive metoder.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug.

Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores kundeklubs websted til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vi kan anvende dit navn, din adresse, din e-mail adresse samt til mobilnr. til at sende online kataloger og andre produkter og serviceinformationer til dig, som vi finder, kan være af interesse for dig, men kun i det omfang dette er lovligt.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt meddele, at du ikke ønsker at modtage sådanne kataloger og andre produkter og serviceinformationer (herunder, men ikke begrænset til, markedsføring, research og/eller at blive kontaktet af en researchmedarbejder) ved at ringe til os eller ved at sende en e-mail. Du kan også framelde dig på.

Et medlemskab i KLUB BOGhandleren kræver en e-mail adresse. E-mail adressen bliver benyttet til at sende dig en aktiveringsmail og herefter nyhedsmails.

Modtagelse af nyhedsmails kan ikke fravælges. Ønsker du ikke længere at modtage KLUB BOGhandleren nyhedsmails om bl.a. gode tilbud og arrangementer, kan du til enhver tid melde dig ud af KLUB BOGhandleren via link nederst i et af vores nyhedsbreve.
Du kan altid anmode om at få adgang til at se de personlige oplysninger, vi ligger inde med om dig. Du finder dem på Redigér/frameld profil.

Oplysninger om din online konto eller klubmedlemskab hos BOGhandleren ønsker vi at frembringe produkter og service af høj kvalitet og at opbygge længerevarende relationer med vores forbrugere. Sådanne relationer bygges på gensidig tillid. Så hvis du er i tvivl om, hvilke oplysninger vi har indsamlet, eller du ønsker at ændre personlige oplysninger eller personlige valgmuligheder vedrørende dit klubmedlemskab, opfordrer vi dig til at gøre dette som angivet nedenfor.
Du kan få overblik over, hvilke personlige oplysninger vi har indsamlet online fra dig, ved at sende en mail til kundeservice@boghandleren.dk. Medlemmer, som har tilmeldt sig, kan når som helst opdatere oplysningerne og ændre personlige indstillinger eller helt blive slettet som medlem.
Det kan blive nødvendigt for BOGhandleren at ændre dets online politik vedrørende beskyttelse af persondata fra tid til anden for at følge med i en evigt omskiftelig verden. Hvis der sker ændringer, der væsentligt, eller på en ugunstig måde, påvirker vores gæsters online beskyttelse af persondata eller sikkerhed ligges de ud på http://www.boghandleren.dk/ under menupunktet Medlemsvilkår.

Dataindehaver på alle indsamlede data er, Indeks Retail, Mossvej 2,8700 Horsens, CVR nr.: 21187399, Tlf.: 76 75 20 00.

Databehandler på vegne af Indeks Retail er Loyalitetsbureauet Jens Baggesens Vej 47DK-8200 Aarhus N Tel. 87 300 333 kontakt@loyalitetsbureauet.dk

Samtykkeerklæring:

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af KLUB BOGhandleren og modtage elektronisk markedsføring i form af SMS’er, nyhedsbreve, kampagner på digitale platforme, tilbud på produkter fra BOGhandleren samt invitationer til deltagelse i konkurrencer og events.

Med mit samtykke tillader jeg, at følgende BOGhandleren forretninger må kontakte mig via e-mail Se liste på dette link.

Samtidig giver jeg lov til, at BOGhandleren må kontakte mig og bede om tilladelse til at anvende andre eller nye kommunikationsformer end samtykket omfatter i dag.

Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage ved enten at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringmails eller ved at kontakte BOGhandleren på gdpr@boghandleren.dk