Persondatapolitik BOGhandleren

KLUB BOGhandleren

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at oprette og administrere dit medlemskab af KLUB BOGhandleren og til at give dig en personlig og relevant oplevelse.

Vi bruger også dine personlige oplysninger til at invitere dig til events og konkurrencer, til at sende dig kataloger, tilbud og klubtilbud samt til at sende dig generel direkte markedsføring om nye og kommende produkter, der kunne have din interesse.

Vi kan til hver en tid sende dig de personlige oplysninger, vi har registreret om dig samt give dig mulighed for at administrere disse (herunder kontaktoplysninger og præferencer i forhold til markedsføring).

For at kunne stille relevante produktanbefalinger til din rådighed vil KLUB BOGhandleren behandle din navigation og browsing på dine digitale platforme (herunder hjemmeside) samt de oplysninger, du har givet os via din tilmelding eller opdatering af dit medlemskab.

Vi bruger desuden dine personlige oplysninger til at sende dig kampagnetilbud, spørgeundersøgelser og invitationer via e-mail eller sms.

 

Hvilke typer af personlige oplysninger indsamler vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger, som du oplyser os, når du tilmelder dig KLUB BOGhandleren:

 

* Identifikationsoplysninger i form af e-mailadresse og/eller telefonnummer

* Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse

* Valg af lokal butik (hvis du ønsker det)

* Telefonnummer (hvis du vælger at oplyse det)

* Adresse (hvis du vælger at oplyse det)

* Fødselsdato (hvis du vælger at oplyse det)

* Køn (hvis du vælger at oplyse det)

 

Vi behandler også følgende kategorier af personlige oplysninger i forbindelse med dine cookies:

 

* Klik-historik

* Navigations- og browsinghistorik

 

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, der videregives til tredjepart, anvendes kun til at yde dig de ovennævnte tjenester. Til optimering af hjemmeside anvender vi webbureauer. Til at distribuere markedsføringsmateriale benytter vi leverandører af kommunikations- og markedsføringsdistribution.

 

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for at kunne udføre vores service i KLUB BOGhandleren.

 

Det er påkrævet, at vi indsamler dine personlige oplysninger ved oprettelse og administration af dit KLUB BOGhandleren, for at vi kan leve op til de forpligtelser, der fremgår af medlemsvilkår.

 

Hvis du ikke oplyser os dine personlige oplysninger, kan vi ikke oprette dig som medlem eller tilbyde de tjenester, som indgår i KLUB BOGhandleren.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du har et aktivt medlemskab i KLUB BOGhandleren.

 

Du har til enhver tid ret til at opsige dit medlemskab. Hvis du vælger det, ophører medlemskabet.

Når medlemskabet ophører, slettes dine oplysninger.

 

Vi opbevarer fortsat dine personlige oplysninger, hvis der ligger nogen form for lovmæssige krav eller uafklarede tvister.

 

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder profilanalyse til direkte markedsføringsformål. Ønsker du at fravælge direkte markedsføring, vil vi ikke længere behandle dine personlige oplysninger til det formål og stopper med at sende markedsføringsmateriale målrettet KLUB BOGhandleren. Du kan til hver en tid trække dit samtykke til dit medlemskab af KLUB BOGhandleren tilbage ved at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringsmails eller ved at kontakte KLUB BOGhandleren på [email protected]

 

Dette er version 002 af persondatapolitikken for KLUB Boghandleren og er opdateret den 22. maj 2018