Vind fantastiske bogpakker

Deltag i konkurrencen om fire forskellige bogpakker med en værdi på mindst 1529 kr. Alle bogpakkerne indeholder spændende titler og bestsellere. Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at tilmelde dig klub BOGhandleren. Du finder formularen nederst på denne side.

Konkurrencen gælder fra d. 27. november til og med d. 16. december 2018. Vi trækker vinderne den 17. december og giver vinderne direkte besked. 

Det kan du vinde

De 4 bogpakker

Bogpakkerne indeholder

Bogpakke 1

Meyers grøn mad af Claus Meyer, Smaragdsliberen af Anne-Cathrine Riebnitzsky, Min historie af Michelle Obama, Mythos af Stephen Fry, Der der af Tommy Orange samt Mortal Engines: De rullende byer 1 af Phillip Reeve.
Bogpakken har en samlet værdi på 1599,7 kr.

Bogpakke 2:

Mordet på kommandanten af Haruki Murakami, Den hundrede og et-årige der tænkte at han tænkte for meget af Jonas Jonasson, Lyskabinettet af Morten Ramslund, Ét liv Én tid Ét menneske af Morten Albæk, Telefon af Ida Jessen, Syv sind af Lotte Kaa Andersen samt Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof. Bogpakken har en samlet værdi på 1749,65 kr.

Bogpakke 3:

Mordet på kommandanten af Haruki Murakami, I dine øjne af Malene Ravn, Når krigen slutter af Bent Haller, Den hundrede og et-årige der tænkte at han tænkte for meget af Jonas Jonasson, Dem der dræber drømme sover aldrig af Jan Guillou samt Stækkede vinger af Kahlil Gibran.
Bogpakken har en samlet værdi på 1529,7 kr.

Bogpakke 4:

Da Mimbo Jumbo blev kæmpe stor af Jakob Martin Strid, Lazarus af Lars Keppler, Vi er brødre af Iben Mondrup, Gennem dine øjne af Peter Høeg, Stækkede vinder af Kahlil Gibran, 21 ting du bør vide om det 21. århundrede af Yuval Noah Harari samt Der der af Tommy Orange.
Bogpakken har en samlet værdi på 1779,65 kr. 

Konkurrencebetingelser

Når du udfylder dine personlige oplysninger, accepterer du at modtage e-mails fra Klub BOGhandleren. Du kan til enhver tid framelde dig igen. Tilmelding skal ske personligt og kan ikke ske via fuldmagt eller andre elektroniske/automatiserede midler. Læs hele vores datapolitik under medlemsvilkårVinderen kontaktes af Indeks Retail for nærmere aftale omkring levering af præmien, som bliver sendt direkte til vinderen, der offentliggøres her på siden. Er du allerede medlem af Klub BOGhandleren, kan du også deltage i konkurrencen. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

Den heldige vinder, giver sin tilladelse til at Indeks Retail må anvende kontaktoplysninger (navn, adresse, postnummer, by og telefonnummer) i forbindelse med fremsendelsen af præmien. Ansatte i Indeks Retail må ikke deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.

Deltag her

Udfyld formularen nedenfor og tilmeld dig konkurrencen om bogpakkerne