Klub BOGhandleren

Inspiration fra bøgernes verden til dig

KLUB BOGhandleren er til for at give vores medlemmer inspiration og indhold fra bøgernes verden. Selvom vi lever i en digital tidsalder kan vi se, at der stadig er en stor skare af mennesker, der ligesom os, ELSKER at læse bøger!

Som medlem af KLUB BOGhandleren får du:
Bognyheder i din indbakke – så er du altid opdateret om nye udgivelser.
Invitationer fra din lokale butik til lokale arrangementer som forfattersignering, open-by-night, tema-aftener, foredrag, læseklubber og meget mere.
Indbydelse til medlemskampagner – kom f.eks. til VIP-bogudsalg med store rabatter.

Tilmeld dig Klub BOGhandleren
Når du tilmelder dig kundeklubben nederst på siden, kan du vælge, hvilken butik du gerne vil have nyheder, tilbud og arrangementer fra, der alle sendes til dig via mail eller sms. Dette vælger du selv ved oprettelse. Det er en forudsætning for medlemskab af KLUB BOGhandleren, at du angiver e-mailadresse.

Helt sikkert medlemskab
Du kan trygt og roligt tilmelde dig kundeklubben. Vi behandler dine data fortroligt og med respekt. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre uden din forudgående accept. Læs hele vores persondatapolitik i dette link.

Samtykkeerklæring
Ja tak, jeg vil gerne være medlem af KLUB BOGhandleren og modtage elektronisk markedsføring i form af SMS’er, nyhedsbreve, kampagner på digitale platforme, tilbud på produkter fra BOGhandleren samt invitationer til deltagelse i konkurrencer og events.Med mit samtykke tillader jeg, at følgende BOGhandleren forretninger må kontakte mig via e-mail se liste over forretninger.

Samtidig giver jeg lov til, at BOGhandleren må kontakte mig og bede om tilladelse til at anvende andre eller nye kommunikationsformer end samtykket omfatter i dag.Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage ved enten at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringmails eller ved at kontakte BOGhandleren på [email protected]